Over mij

Mijn naam is Albert Ruiten en ik woon op IJburg, afgestudeerd als Vinoloog aan de Wijnacademie.

Mijn eerste wijnles kreeg ik in een wijnbar in Kaapstad. Ik wist toen nog niet welke mooie wijnen daar vandaan komen, maar al snel kocht ik mijn eerste wijnboek. Dorstig geworden naar meer kennis ging ik meer boeken lezen en meer wijnen drinken. Wijncursussen gedaan en in 2011 toegelaten op de Wijnacademie. Nu ben ik afgestudeerd vinoloog en wil ik mijn passie met u delen. Dit doe ik graag onder het genot van een heerlijke fles wijn!

Meer leren over wijn is meer genieten. Met een beetje meer kennis gaat er al snel een wereld voor u open. Wijn is lekker of niet, maar waarom eigenlijk? Wat ruik ik, wat proef ik? Op al uw vragen geef ik u graag antwoord. Schrijf u in voor een proeverij en wordt wijzer in de wijnwereld!
Bewerken