Web Analytics

content

content


Naar de inhoud springen
Wijn op ijburg

Voor een wijnproeverij in Amsterdam

Home
Over mij
Wijnproeverijen
Voor uw bedrijf
Informatie
Contact
Logo wijn op ijburg
Home
Wijn op ijburg, dé plek om een wijnproeverij in Amsterdam te beleven!
Ik organiseer toegankelijke wijnproeverijen in en rondom Amsterdam.
Dit kan gewoon bij u thuis. We gaan niet moeilijk doen over wijn, maar vooral lekkere wijn proeven. Wilt u meer kennis van wijn of gewoon een gezellige wijnproeverij? Geen probleem.
Ik zorg voor wijn en alle benodigdheden en u zorgt voor een keukentafel vol met wijnliefhebbers. Voor kleine en grote groepen. Kijk bij Wijnproeverijen voor de diverse mogelijkheden.

 

Wijn op ijburg

 

TESTIMONIALS
Albert bedankt voor de leerzame en gezellige avond! Het viel niet mee voor jou om 12 vrouwen gedeclineerd te laten luisteren, maar het is je gelukt. 7 wijnen, vergezeld van 5 bijpassende hapjes. Helemaal leuk.Tot de volgende keer.
Albert heeft bij ons thuis een erg leuke en leerzame proeverij verzorgd voor zes personen. Hij bracht zijn kennis over met veel gemak en enthousiasme en wist op alle vragen een antwoord. Ook was hij erg flexibel in de planning van de proeverij. Een zeer geslaagde avond! Wij zouden Albert beslist aanraden.
Erg goede winetasting gehad met een paar exclusieve en bijzondere wijnen. Erg genoten en zeker voor herhaling vatbaar :-)
Voor mijn 21 diner leek het me leuk dit in een soort wijnproeverij thema te doen. Albert heeft 6 prachtige wijnen uitgekozen die paste bij de verschillende gangen en ons veel geleerd over wijnen en het proeven ervan. Nogmaals dank hiervoor Albert. Zeker een aanrader!
Albert wist er een erg leuke, leerzame en gezellige avond van te maken. Gaan we zeker weer eens doen :)
Albert heeft een heerlijke en gezellige wijnproeverij gegeven die wij als gezin echt super vonden. Tussen de echt lekkere hapjes door vertelde hij leuke wijn weetjes en natuurlijk gingen we ook zelf proeven. Leerzaam en leuk dus gewoon doen!
Wijn op ijburg 

Weekplanner

amsterdam hotel escort

Graffiti for you

Link toevoegen

Link toevoegen